Olika stilar i herrskor

Posted by

Det finns många populära märken som tillverkar herrskor. Namnet på de populära märkena som ingår i att designa dessa skor för män är Fly London, Goliath, Neosens, Sebago, Gant, Ben Sherman, Jeffery West, Fireback och många andra. Skorna som säljs av dessa märken kommer inte till ett överkomligt pris. De är ganska dyra och har ett elegant och stiligt utseende.

Olika typer av herrskor är tillgängliga på marknaden idag. Designer loafers, designer sandaler, designer plimsolls, designer brogues och designer tränare är några av de olika stilar av designer skor. Var och en av dessa designerskor kommer upp i varierande färger, former och storlekar.

Loafers har stor likhet med mokasinerna i antiken. Män kan bära dem med eller ens utan strumpor. De är slip-on skor och är därför till stor nytta för människor när man bråttom. De traditionella loafarna är vanligtvis gjorda av styvt och tungt läder vilket kan orsaka blåsor om de är slitna utan strumpor. Gants loafersko är väldigt populär bland moderna män. De modeköpande loafarna och små läderlönarna har ett ökat antal försäljningar.

Pennan loafers blev populär sedan 1950-talet. Nu är Sebago ett varumärke som är känt för att tillverka klassiska örebroar för män. Dessa loafers från Sebago har en läder övre med fantastisk syning och lädersula med en liten häl. Dessa skor skapades ursprungligen för sjömän men bär nu av alla moderna personer idag.

Designer sandalerna är också ganska populära bland männen. De är vanligtvis öppna sommarskor. Överdelarna är gjorda av läder, syntetiska band eller tyg. Stängningen av dessa skor är gjord med kardborreband, spännen, blixtlås eller knappar. De är plana och bekväma skor med en lättsåg.

Dessa herrdesignskor finns i många olika stilar för män. De olika stilarna i dessa sandaler inkluderar Frodo Mule Sandals från Fly London, Ovy Läder Flip Flops från Levis, Vintagevävda Läder Sandaler från Cannes, Modedesigner Sandal skor från Downy, Hawai Flip Slops från Gant, Sandback Sandaler från Hush Puppy, Mustang Flip Flops och många fler.

Leave a Reply